Oduševljava i šokira: Glumica sve češće pozira u bikinu, a slika je njen maloletni sin

Pedesetdvogodišja britanska glumica Elizabet Harli, poslednjom objavom u belom kupaćem nedvosmisleno je pokazala da: izgleda dobro, voli to da pokaže i ume itekako za zbuni svoje pratioce.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Zaista si seksi", "Kakva divna žena", komentarisali su joj oduševljeni obožavaoci sve dok nije pomenuto objašnjenje da upravo njen maloletni sin Damjan slike najčešće njene provokativne fotografije.

Nedugo zatim pojavila se i njegova slika sa mamom, u ulozi francuske sobarice, i legendarne Džoan Kolins.

Demjan je sin Elizabet Harli i biznismena iz Amerike Stiva Binga, koji nije želeo da prizna sina po rođenju jer je "imao samo kratku vezu " sa Liz. Iako je DNK tets pokazao da on jeste otac, ne želi ništa da ima sa detetom. Hju Grant ga je krstio.

"Demjan definitivno pravi moje najbolje fotografije", objasnila je Harli iako su ranije ljudi na društvenim mrežama ovu neobičnu situaciju okarakterisali kao "jezivu", "čudnu", "bizarnu".

S druge strane, ima i onim koji ne vide ništa loše u tome, budući da je u pitanju biznis (Liz na ovaj način reklamira svoju liniju kupaćih kostima) i da nema ničeg nepristojnog u tome da sin napravi poneku sliku za društvene mreže. Uostalom, nije kao da nikad nije video majku u bikiniju.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 62 sledeca idi na stranu