Aktuelno

Ni ona nije prirodna lepotica: Manekenka priznala da je išla "pod nož"

Četrdesetčetvorogodišnja manekenka Tajra Benks, koja je sudija u popularnom šou "Američki top model", priznala je da je išla "pod nož" na početku karijere.

Subota, 21.04.2018.

20:30

Izvor: Super žena

Ni ona nije prirodna lepotica: Manekenka priznala da je išla
Foto: Getty

Podeli:

Nakon što je godinama demantovala priče o estetskoj operaciji, bivši top model Tajra Benks rešila je da prizna da se na početku karijere podvrgla tretmanu korekcije nosa.

Benksova je u svojoj knjizi "Perfect is Boring" objasnila zašto je pre više od dve decenije uradila ovaj zahvat:

*ALT

"Imala sam kosti u nosu koje su rasle i svrbele. Nisam mogla lepo da dišem, zbog čega sam išla na operaciju. Prizanjem to! Radila sam nadogradnju kose i korekciju nosa. Osećam odgovornost da kažem istinu", objasnila je tamnoputa lepotica.

Tajra je u razgovoru za "Pipl" potvrdila da još uvek nije radila nikakve tretmane za podmlađivanje, ali insistira da bi trebalo iskrenije da govorimo o izgledu.

"Popravite to ili uživajte u tome - mislim da bi žene trebalo da mogu oboje. Postoji granica, ili ste veoma prirodni ili živite kod plastičnog hirurga. U redu je da idete napred-nazad po toj granici. Želite talasastu kosu? U redu. Želite trajne obrve? OK. Mi kao žene moramo da prestanemo da osuđujemo jedne druge", zaključuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare