Aktuelno

Razotkriven: Košarkaš tražio ljubavnice putem Instagrama, varao trudnu ženu

Košarkaš Tristan Tompson nije u milosti medija od kada se saznalo za njegove afere dok je Kloi Kardašijan bila u drugom stanju. Sada su navodno isplivale i njegove taktike zavođenja.

Ponedeljak, 23.04.2018.

14:38

Izvor: Super žena

Razotkriven: Košarkaš tražio ljubavnice putem Instagrama, varao trudnu ženu
Foto: Getty

Podeli:

Prema najnovijim informacijama, Tristan je devojke pronalazio na Instagramu.

Poslao bi im poruku, a onda bi se dogovorili da se nađu.

"Voli egzotične devojke, devojke koje ne izgledaju kao Amerikanke", ispričao je neimenovani izvor za "Ju-Es vikli" aludirajući na njegovu poslednju osvedočenu aferu sa Lani Bler.

Posle snimka sa ovom manekenkom, pronađeni su i snimci od prošle godine na kojima se Tristan tada zabavljao s dve devojke.

Postoji još jedna žena, predstavljana je kao Tania, s kojom je Tristan varao Kloi. Nalazili su se po gradovima u kojima je Tompson igrao utakmice.

"Nije izgledao niti se ponašao kao neko ko ima trudnu devojku. Njegovo ponašanje je bilo potpuno neprimereno za osobu koja je u ozbiljnoj vezi i čeka dete", ispričao je izvor za "Ju-Es vikli" (US Weekly).

Kloi još nije ništa javno komentarisala, a košarkaš se navodno kaje zbog svega i preklinje je da mu dâ još jednu šansu. Doduše, ona mu je dozvolila da prisustvuje porođaju iako je on bio usred samog skandala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.