Aktuelno

Manekenka demantovala trudnoću: Skinula se do gole kože da objasni da nije vreme za bebu

Priče o navodnoj trudnoći sveže udate manekenke Emili Rajtakovski ne jenjavaju poslednjih dana u svestkim medijima. A ona o tome ništa ne govori, ali se zato slika kako bi objasnila i opisala svoje stanje.

Utorak, 24.04.2018.

08:31

Izvor: Super žena

Manekenka demantovala trudnoću: Skinula se do gole kože da objasni da nije vreme za bebu
Foto: Getty

Podeli:

Jedna od najseksipilnijih žena sveta obnažila se do gole kože i postavila sliku na kojoj je sasvim očigledno da nije u drugom stanju.

Komentari koji su usledili govorili su u prilog njene lepote i savršenog tela, ali mnogi su primetili i nerealno uzan struk i stomak koji izgleda kao da nije jela danima.

"Zašto uvlačiš stomak kad si ionako premršava?", "Šta ti je s stomakom?", "Ovako se ja osećam kad ceoi dan ne jedem"... pisali su njeni pratioci, a slika je za vrlo kratko vreme prikupila više od milion lajkova.

Očigledno je da njeni obožavaoci vole da je vide u što slobodnijim izdanjima, ali i da barem za sada nema ništa od njene trudnoće.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.