Aktuelno

Pokazala intimne delove: Svetska starleta objavila seriju nagih fotografija (18+)

Najpoznatija starleta Kim Kardašijan Vest svojim najnovijim obnaženim fotkama najavljuje lansiranje novog parfema KKW Body čija bočica će, očekivano, biti u obliku njenog tela.

Sreda, 25.04.2018.

11:22

Izvor: Super žena

Pokazala intimne delove: Svetska starleta objavila seriju nagih fotografija (18+)
Foto: Getty

Podeli:

Američka starleta Kim Kardašijan se najnovijim poslovnim uspehom pohvalila na društvenim mrežama, ali i u magazinu "Biznis of fešen" (The business of fashion).

"Najnoviji parfem koji izlazi u maju KKW Body je fantastičan. To je zapravo skulptura mog tela. Mirisna nota je toliko divna i veoma sam ponosna", kazala je supruga Kanje Vesta.

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Kako bi što bolje predstavila i ispromovisala parfem sa svojim potpisom, Kim Kardašijan je uradila seriju nagih fotografija koje je kasnije objavila na društvenim mrežama.

Na fotografiji iza scene, majka troje dece pozira potpuno gola prekrivena sivom glinom koja nije mogla u potpunosti da prekrije njene intimne delove, međunožje i bradavice, pa je morala dodatno da ih zamuti.

Nakon ove fotke, na Tviteru su se pojavile i brojne druge nage slike, koje možete pogledati u nastavku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.