Aktuelno

Ništa nije ostavila mašti: Ćerka slavnog glumca se potpuno obnažila (18+)

Ćerka britanskog glumca Juana Makgregora, 22-godišnja Klara, fotografisala se u zavodljivim pozama za poznati muški magazin "Plejboj".

Četvrtak, 26.04.2018.

11:15

Izvor: B92

Ništa nije ostavila mašti: Ćerka slavnog glumca se potpuno obnažila (18+)
Foto: Getty

Podeli:

Iako se poslednjih godina bavila manekenstvom, Klara je u intervjuu otkrila da je rešila da sledi stope svog oca, proslavljenog glumca Juana Makregora, te da počne da se bavi glumom.

"Ono što zaista želim je da budem glumica. U decembru sam diplomirala na njujorškom univerzitetu i dok sam bila na koledžu bavila sam se modelingom. Sada konačno imam vremena da se fokusiram na glumu", kratko je kazala.

Klarina želja da se fokusira samo na glumu je relativno nova odluka...

"Sve vreme kroz srednju školu nije me ni najmanje zanimala gluma. Želela sam da budem fotograf, da budem iza objektiva. Kada sam napunila 12 godina, preselila sam se u Los Anđeles, i svi su me tada pitali: Da li ćeš se baviti istim poslom kao tvoj tata? Bunila sam se tada", priznala je.

Foto: Getty

Kara objašnjava da se tek na koledžu javilo prvo interesovanje. Prvo se bavila fotografijom, da bi zatim prešla u studijski prostor i konačno počela da pohađa časove glume.

Još fotografija pogledajte u nastavku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.