Aktuelno

Glumica se slikala gola i dramatičnim izgledom šokirala svet: "Još čekam nalaze..."

Dženi Molen, supruga američkog glumca Džejsona Bigsa, zvezde serijala "Američka pita", podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da ima veliki zdravstveni problem.

Četvrtak, 26.04.2018.

12:56

Izvor: B92

Glumica se slikala gola i dramatičnim izgledom šokirala svet:
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Američka glumica Dženi Molen napravila je obnaženu fotografiju ispred ogledala želeći da ukaže na zdravstvene probleme kojih sve do nedavno nije bila svesna.

"Ne znam kako da objasnim svoj mršav izgled. Nisam mislila da je nešto loše sve do prošlog petka, kada mi je na vratu iskočila kvrga, zbog čega sam odmah morala da idem kod lekara. Još čekam nalaze krvi, ali moj lekar misli da je reč o Gravesovoj bolesti", napisala je Molenova.

A post shared by Jenny Mollen (@jennyandteets2) on

Dženi je u nastavku objasnila da su mnogi mediji pisali da boluje od anoreksije, s obzirom na to da je veoma brzo nakon porođaja smršala, ali je najverovatnije reč o poremećaju štitne žlezde.

Dženi sa supurgom Džejsonom, foto: Guliver / Photo Cover

"Ako ste se nedavno porodili i jako smršali u kratkom roku, te imate osećaj da ste na kokainu, kosa vam opada i mislite da je vaš muž idiot, možda je vaša štitna žlezda kriva. Proverite je", upozorila je na kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.