Aktuelno

Starleta tvrdi: "Ovo je izuzetno teška situacija, zetu nikad nećemo oprostiti"

Najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan govorila je konačno ispred svoje porodice o skandalu koji je zadesio njenu sestru Kloi Kardašijan. Ona je poručila i dalje nezvaničnom zetu da mu porodica Kardašijan teško možete oprostiti grozote koje je uradio njihovoj sestri i prevare koje su ugrozile zdravlje trudnice u devetom mesecu.

Nedelja, 29.04.2018.

22:32

Izvor: Super žena

Starleta tvrdi:
Foto: Getty

Podeli:

Kim je u poznatom TV showu dala podršku sestri Kloi koju je samo nekoliko dana pre porođaja prevario ljubavni partner Tristan.

Zapravo, kako su mediji pisali, kada je saznala da joj je momak neveran, to je izazvalo kontrakcije i porođaj. Iako je prošlo dvadesetak dana od tada situacija se nije smirila i zato je Kim u "The Ellen Show" progovorila o preljubničkoj aferi.

"Naravno, bilo mi je jako žao sestre. Zaista, ne znam ni kako bih opisala koliko je situacija zeznuta. Kloi je jaka žena i radi sve što je u njenoj moći. Ovo je jako tužna situacija", rekla je Kim u programu dok je neimenovani izvor za "E!news" rekao da mlada mama sada ne zna da li da oprosti prevaru ili nastavi bez oca svoje naslednice.

Roditelji male Tru žive pod istim krovom u Klivlendu, ali je nejasno da li su se pomirili ili žive zajedno "kao cimeri".

S druge strane, cela porodica Kardašijan je uz Kloi i vrlo su ljuti zbog svega što je Tristan uradio, nerado ga sreću i pominju i ne odobravaju da se stvari tek tako zaborave.

"Moj brat Rob i ja smo odlučili da osmislimo pravilo za ovakve situacije - ako je uključeno dete kao sada, nećemo govoriti ružne stvari, držaćemo govor na otmenoj distanci. Jednog dana Tru će gledati sve ovo, znate, zeznuto je", dodala je Kim.

Објава коју дели Ellen (@theellenshow) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare