Aktuelno

Ćerka Kim Bejsinger pozirala potpuno naga (18+)

Ćerka slavnih glumaca Aleka Boldvina i Kim Bejsinger, 22-godšnja Ajerland Boldvin fotografisala se potpuno naga, te dokazala da svojim izgledom neodoljivo podseća na svoju majku iz mlađih dana.

Utorak, 01.05.2018.

17:25

Izvor: B92

Ćerka Kim Bejsinger pozirala potpuno naga (18+)
Foto: Getty

Podeli:

Dvadesetdvogodišnja manekenka Ajerland Boldvin pohvalila se najnovijom golišavom fotografijom koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Lepa plavuša pozirala je na peščanoj plaži u zavodljivim pozama, koje su se veoma dopale njenim pratiocima na popularnoj društvenoj mreži.

"Ista si majka Kim"; "Izgledaš kao da je boginja Afrodita izašla iz morske pene", samo su neki od komentara.

Inače, lepa Ajerland je poznata kao ljubitelj prirodne lepote. Nikada digitalno ne obrađuje svoje fotke, niti, kako kaže, želi bilo šta da promeni na sebi.

"Bleda sam, obožavam hleb i pivo. Imam nedostatke i je*eno ih volim, kao i svoje telo. Život je predivan i prekratak i ne treba ga trošiti na opsesiju izgledom. Živite u trenutku i uživajte u dobrom društvu", zaključila je ćerka holivudske glumice.

Sve fotografije možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.