Aktuelno

Megan Markl podelila tužne vesti: Dva dana pred venčanje otkazan je njegov dolazak

Američka glumica i buduća princeza Megan Markl izdala je zvanično saopštenje u kome je otkrila da njen otac neće prisustvovati venčanju koje je zakazano za 19. maj.

Četvrtak, 17.05.2018.

16:00

Izvor: B92

Megan Markl podelila tužne vesti: Dva dana pred venčanje otkazan je njegov dolazak
Foto: Getty

Podeli:

S obzirom da se svadba približila Megan Markl prolazi kroz užasno stresan period, Osim sitnih detalja koje rešava u hodu, buduća princeza se susrela i sa porodičnim problemima koji su, čini se, sada potpuno kulminirali.

Iako su pojedini mediji pisali da njen otac nije poželjan gost na venčanju, 36-godišnja Megan je otkrila da se njen otac Toms neće pojaviti na svadbi zbog lošeg zdravstvenog stanja,

U svom prvom zvaničnom sopštenju koje je izdala palata, Megan se zahvalila ljudima na porukama podrške, ali i objasnila šta je dovelo do toga da njen otac ne bude pored ćerke i ne isprati je do oltara.

"Nažalost, moj otac neće prisustvovati venčanju. Uvek sam brinula o svom ocu i nadam se da mu se može dati prostor koji mu je potreban kako bi se usredsredio na zdravlje. Želela bih da se zahvalim svima koji su poslali velikodušne poruke podrške. Znajte da se Hari i ja radujemo što ćemo podeliti naš poseban dan vama u subotu", deo je njene poruke koju je uputila javnost.

A post shared by VeejayTV (@veejaytv) on

Izvor blizak kraljevskoj porodici je rekao za "Pipl" magazin da je Megan "veoma zabrinuta za zdravlje svog oca".

"Ali pored toga, veoma je uzbuđena zbog svog venčanja. Ona trenutno provodi vreme sa majkom i najboljim prijateljicama, i sprema se za jedan od najmigičnijih dana u njenom životu", istakao je neimenovani izvor.

A post shared by MM (@meghanmarklessparkle) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare