Aktuelno

Proglašen za najzgodnijeg među zvanicama, a kamere snimile ovaj blam

Viktorija i Dejvid Bekam svojim pojavljivanjem i odevnim kombinacijama na jučerašnjem venčanju Megan Markl i princa Harija izazvali su veliku pažnju čitavog sveta. Bekam je pobrao sve kritike da je bio iziuzetno zgodan, ali je sada objavljen snimak jednog njegovog neprimerenog gesta u crkvi.

Nedelja, 20.05.2018.

14:53

Izvor: Super žena

Proglašen za najzgodnijeg među zvanicama, a kamere snimile ovaj blam
Foto: Tanjug/Gareth Fuller/pool photo via AP

Podeli:

Pored mnoštva pozitivnih komentara, na internetu je osvanuo i snimak na kome se vidi ne tako pristojno ponašanje Dejvida Bekama u crkvi, tokom trajanja ceremonije.

Naime, on je sve vreme žvakao žvaku, što se u ovakvoj prilici smatra nedopustivim, a britanski mediji pisali su da je "žvakao kao da mu život zavisi od toga".

Iako možda ovo ne deluje kao skandalozan gest i blamaža, tokom svečanosti kraljevske porodice važe veoma stroga protokalrna pravila. Zanimljivo je i da su za ovaj događaj zvanice dobile odštampana pravila ponašanja na 22 stranice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.