Aktuelno

Nikad zaljubljeniji: Ronaldo i Georgina razmenjivali strasti na plaži

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina otputovali su na Ibicu gde su proveli ceo romantični dan u zagrljajima, ali i zabavi na plaži.

Sreda, 23.05.2018.

09:57

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kako piše TMZ portal, svetski fudabler Kristijano Ronaldo ima važnu utakmicu obog vikenda, te je nakon priprema rešio da se opusti u društvu svoje izabranice Georgine Rodrigez.

Njih dvoje su otputovali u Španiju, a odmor i mir pronašli su na plažama Ibice, koje su poznate kao jedno od najeksluzivnijih letovališta.

Kristijano i Georgina su vreme provodili u vodi, a nakon toga razmenjivali nežnosti i ljubili se naočigled svih, te su još jednom dokazali da su srećni i zaljubljeni kao prvog dana.

Zvezda Real Madrida je pokazao isklesanu figuru, a za njim ne zaostaje ni Georgina koja se brzo vratila u fit formu, te retko ko bi mogao da poveruje da se porodila pre samo šest meseci i rodila ćerku Alanu Martinu.

Kako izgledaju paparaco fotografije slavnog para pogledajte u nastavku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare