Aktuelno

Glumica u 52. godini pozirala u bikiniju: "Konačno sam ponosna na svoje telo"

Glumica i model Bruk Šilds snimila je novu kampanju za jedan brend kupaćih kostima, te dokazala da sa godinama zaista izgleda sve bolje i bolje.

Sreda, 23.05.2018.

16:20

Izvor: Super žena

Glumica u 52. godini pozirala u bikiniju:
Foto: Getty

Podeli:

Zvezda kultnog filma Plava laguna, 52- godišnja glumica Bruk Šilds uspela je tokom godina da održi sjajnu fizičku formu.

Sa visinom od čak 182 cm, impresivnim trbušnjacima i divno izvajanim nogama, Bruk je bila pravi izbor za ovu reklamnu kampanju.

Crveni bikini je savršeno stajao lepoj Bruk, a za wow efekat bila je zadužena kosa stilizovana u lokne i jarko crveni karmin.

Ona je u razgovoru za "Pip"l magazin otkrila da je konačno uspela da stekne potrebno samopouzdanje, te da je danas sigurnija u sebe i svoj izgled nego u dvadesetim godinama.

"Vremenom sam uspela da postignem samopouzdanje kroz svoj rad, moje strasti, mrežu ženskih modela ali i majčinstvo. U 52. godini, konačno se osećam samopouzdano i ponosno na sebe. Mogu da kažem sa se osećam samopouzdano u svojoj koži, želim da pokažem svoje telo, a ne da ga skrivam."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.