Aktuelno

I ona se obnažila: Pevačica pokazala više od grudi, a priznala i ljubav prema devojkama

Pevačica Rita Ora je ovog vikenda objavila novu pesmu "Girls", u kojoj gostuju i pevačice Bebe Reksa, Čarli XCX i reperka Kardi B. U novom singlu Rita otkriva da je biseksualka, a na promotivnoj turneji koja je u toku otkrila je još nešto.

Četvrtak, 24.05.2018.

11:35

Izvor: Super žena

I ona se obnažila: Pevačica pokazala više od grudi, a priznala i ljubav prema devojkama
Foto: Getty

Podeli:

Rita u novoj pesmi otvoreno peva o ličnim iskustvima koja je imala sa devojkama, priznajući da joj je inspiracila bila njena omiljena pesma "I Kissed a Girl" popularne Keti Peri, piše "Tin star".

Iako je pesmu napisala sa namerom da postane biseksualna himna, popularne pevačice Hejli Kijoko i Kelani su osule paljbu na Ritu i njenu pesmu, uz optužbe da komercijalizuje biseksualnost.

Tim povodom oglasila se i Rita na društvenim mrežama, gde je uputila javno izvinjenje svim članovima LGBT zajednice koje je njena pesma uvredila.

Ona je u izvinjenju još jednom objasnila da je pesmu napisala na osnovu svojih iskustva i da je njom želela da javno otkrije svoju seksualnost i da zaista nije imala loše namere.

A kako je njena promotivna turneja u jeku, ona nema ni dana predaha. Nastupi su gotovo svakodnevni, a jedan od poslednjih bio je u Parizu. Rita je iskorostila boravak u francuskoj prestonici i uživala je u sunčanom danu, dok je pozirajući (svakako ne slučajno) u providnom, čipkastom topu pokazala ne samo grudi, već i bradavice.

Njeni obožavaoci bili su iznenađeni, a ona se još jednom nije previše osvrtala na kritike.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare