Aktuelno

Plus sajz manekenka zbunila: Izbrisala kilograme, pokazala novo lice

Plus sajz manekenka Tes Holidej osvanula je kao zgodna devojka na reklami. Slike pokazuju njeno potpuno drugo izdanje u odnosu na ono koje ona plasira i na koje smo navikli.

Četvrtak, 24.05.2018.

13:41

Izvor: Super žena

Plus sajz manekenka zbunila: Izbrisala kilograme, pokazala novo lice
Foto: Getty

Podeli:

Ipak, kako je Holidej otkrila za magazin "Pipl", u pitanju je aplikacija koja pokazuje ljude sa savršenim dimenzijama, a njena slika "ukradena" je i ona je navedena kao primer bez njenog znanja i pitanja.

"Ova aplikacija ima ogroman broj daunloda, a nisu bili baš previše inteligentni kad su uzeli moje slike da obrađuju", napisala je na svom nalogu manekenka koja je ponosna na svoje kilograme od kojih godinama unazad zarađuje ogromne svote.

A post shared by T E S S 🔥 (@tessholliday) on

Priznala je i da vrlo pomno prati i bira šta će da reklamira, da se nikako ne zalaže za žene koje će sve imati fabrički ravne trbušnjake i iste crte lica.

Zato je opet ponovila koliko je važno da svako prihvati, ceni, poštuje sebe, ma kako da izgleda.

"Nema potrebe za ovakvim aplikacijama. Svako je vredan pažnje, nežnosti i ljubavi baš ovakav kakav to zaista i jeste", poručila je manekenka.

A post shared by T E S S 🔥 (@tessholliday) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare