Aktuelno

Njeno telo obožavaju svi muškarci, a ona jednom čestitala rođendan u toplesu

"Srećan rođendan mojoj ljubavi Džeremiju. Tako me usrećuješ i danas je tvoj dan", napisala je Keli Bruk glumica, model i televizijska voditeljka koju obožavaju muškarci širom sveta. Engleskinja je svom izabraniku Džeremiju Parisiju sa kojim je rođendan proslavila na Mikonosu čestitala raskošnim toplesom.

Nedelja, 27.05.2018.

14:33

Izvor: Super žena

Njeno telo obožavaju svi muškarci, a ona jednom čestitala rođendan u toplesu
Foto: x17agency

Podeli:

"Blago njemu. Pravi je srećković. Tako sam ljubomoran", komentarisal su njeni obožavaoci dodajući da on već ima najlepši poklon.

A to je upravo njegova divna devojka o kojoj maštaju muškarci i koja je mnogo puta do sada proglašavana za najlepšu i najzgodniju na planeti.

Keli i Džermi su u vezi od 2015. godine, a voditeljka je nedavno pokušala da zaprosi dečka.

"Pitala sam ga da li hoće da me oženi, a on je samo rekao da budem tiha jer su ljudi svuda oko nas", prepričala je, ali nije otkrila da li je kleknula kad ga je to i pitala.

Објава коју дели Kelly Brook (@iamkb) дана

Keli je inače nedavno rekla da njih dvoje nisu taj trenutak shvatili ozbiljno i da još ne razmišljaju o venčanju.

U nedavnom intervjuu izjavila je i da je srećnija nego pre sa svojim izgledom i da je nimalo ne brine višak kilograma.

"Danas sam sigurnija u svoj izgled nego kad sam bila mlađa. Sad se više ne opterećujem svojim manama. Više se ne zamaram kilogramima niti želim da budem mršava, bitno mi je da sam zdrava i fit", rekla je za strane medije.

Објава коју дели Kelly Brook (@iamkb) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare