Aktuelno

Sa njom nije mogao lako, poznati holivudski glumac ostavio sve poroke

Godinama je zbog svoje zavisnosti balansirao na ivici života. Onda je upoznao producentkinju Suzan Levin i svet je za Roberta Daunija Juniora dobio novi smisao. Ostavio je narkotike i već 15 godina oni su u srećnom braku.

Ponedeljak, 28.05.2018.

08:35

Izvor: Super žena

Sa njom nije mogao lako, poznati holivudski glumac ostavio sve poroke
Foto: Getty

Podeli:

Film "Gotika" njoj je bio prvi poduhvat, a njemu samo još jedan film. Suzan nije želela nikakve probleme, pa je vešto izbegla romansu na setu. Roberta je smatrala čudakom.

"Bili smo u Montrealu, pripremali se za snimanje na zajedničkom ručku s režiserom i Hale Beri. Svi su naručili japansku hranu, a Robert nam je rekao kako je zobena kaša superhrana. On je sa sobom poneo paketić omiljene kaše i pripremio je ručak, a uz to je imao i kutiju s raznim začinima. Kao vrhunac svega krenuo je da vežba jogu i izvodi neobične pokrete. Bio je zanimljiv, ali skroz čudan", ispročala je svojevremno Suzan o tome kako je upoznala ljubav svog života.

Tada nije osećala nikakvu privlačnost prema njemu.

"Dok smo radili, Robert me pitao da li hoću s njim na ručak. Nisam htela, ali sam ga primetila. Znala sam da ima nešto posebno u njemu", rekla je buduća gospođa Dauni.

Usledio je prvi izlazak, a noć uoči njenog 30. rođendana Robert je zaprosio. Venčanje je usledilo tek dve godine kasnije, jer je njen ultimatum bio - ako ne ostavi drogu može da zaboravi na nju.

*ALT

"Mislim da je bio svestan da je posebno ono što imamo. Postojala je neka magija, nešto što nismo znali da definišemo. On stalno govori da spajanjem nas dvoje nastaje neka sasvim treća osoba, koja ne bi inače postojala", ispričala je Suzan za strane medije.

S brakom su došla i neka nova pravila - supružnici su obećali jedno drugome da ih posao neće razdvajati više od dve nedelje.

To se potom smanjilo na sedam dana, da bi 2010. godine shvatili da to više ne sme da se događa - razdvajanje neće postojati.

"U braku sam se i ja promenila. Pre nisam razmišljala o tome da imam svoju porodicu, a kamoli decu. Nije da to nisam želela, jednostavno nisam razmišljala o tome. A onda je u moj život ušao tornado, ta kreativna, lepa lopta prepuna ludačke energije i strasti i totalno me promenila", rekla je.

Sedam godina kasnije, rodio im se sin Ekston, a dve godine kasnije i ćerka Arvi. Koliko je zaljubljen u svoju suprugu i danas, govori to da je na svoj biceps tetovirao "Suzie Q" u čast ženi koju voli.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare