Aktuelno

Uskoro postaje majka: Čuvena glumica trudna u 41. godini

Glumačka zvezda Dijana Kruger čeka prvo dete sa glumcem Normanom Ridusom.

Sreda, 30.05.2018.

10:21

Izvor: Super žena

Uskoro postaje majka: Čuvena glumica trudna u 41. godini
Foto: Getty

Podeli:

Nemačka glumica Dijana Kruger, najpoznatija po ulozi u filmu Troja, i glumac Nroman Ridu očekuju prvo zajedničko dete, piše "Ju-Es vikli."

Ova vest se pojavila nakon što je poznati magazin "Pejdž Siks" (Page Six) pre manje od mesec dana tvrdio da je lepotica u Kanu u širokoj haljini prikrivala trudnički stomak, kao i da se sve vreme uzdržavala od alkohola.

*ALT

Ćetrdesetjednogodišnjoj glumici će to biti prvo dete, dok njen partner Norman, najpoznatiji po ulozi u seriji "Okružen mrtvima" (The walking dead) ima 18-godišnjeg sina Mingus Lusijena iz petogodišnje veze sa top modelom Helenom Kristensen.

*ALT

Slavni par, koji će se uskoro okušati u roditeljskoj ulozi, upoznao se pre tri godine na snimanju filma "Sky", a prvi put su primećeni u javnosti kako razmenjuju nežnosti 2017., nakon čega su mediji potvrdili emotivnu vezu.

Pre nego što je počela da se viđa sa Normanom, nemačka glumica je bila u vezi sa Džošuom Džeksonom, a rastali su se 2016. godine. Zvezda filma "Prokletnici" koji je režirao Trantino, prethodno je bila udata za francuskog glumca Žulijama Kanea – od 2001. do 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare