Rešena misterija: Šta znači što se Nikol Kidman i Kit Urban stalno dodiruju dok se ljube?

Ko prati dešavanja sa crvenog tepiha, zna da su glumica Nikol kimdan i njen muž muzičar Kit Urban zaista uvek u nekom ljubavnom klinču dok se ljube. Oni su od onih parova koji se ne libe da pokažu naklonost, ali i erupciju strasti pred objektivima. Ekspert za govor tela sada otkriva zašto oni to rade i šta to zapravo znači.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Kit i Nikol su zaista vrlo emotivni u nastupima, nekada se toliko zalete jedno ka drugom da deluje kao da će je on bukvalno skinuti pred svima.

Doduše, Nikol nije imala ovakve napade dok je bila u braku sa kolegom Tomom Kruzom, tako je očigledno pronašla ljubav svog života.

Psiholog i stručnjak za govor tela Lilian Glas objasnila je za "Yahoo Lifestyle" da je način na koji se ljubimo vrlo indikativan.

"Ona je agresor i u vezi. Saosećajna je i sasvim je jasno da Nikol obožava svog supruga. I kao muškarca i kao čoveka. Kit je muškarac koji sve to odobrava i podržava. A i uživa u tome da je njegova draga glavna, makar kad je javni nastup u pitanju", pojasnila je Glas. I Pati Vud, takođe ekspert za neverbalnu komunikaciju navodi da je zanimljivo što ovaj pa rima tu tradiciju godinama unazad.

Foto: Getty
Foto: Getty

"Različiti parovi imaju različite modele ponašanja. Nikol sltalno dodiruje Kita po licu dok se ljube, mrsi mu kosu, a on se samo topi. Sve deluje raskošno među njima. Kada ih pogledate ona svakim delom svog tela poručuje da je Kit nešto najvrednije na svetu".

Stručnjaci kažu i da je uvek dručagije pred kamerama, a drugačije u četiri zida, ali da su Nikol i Kit definitivno primer para koji uživa u velioj i strasnoj ljubavi. I da, oni se svakako ne libe da to i pokažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 64 sledeca idi na stranu