Aktuelno

Nećaka princeze Dijane očarala je svet: Njenoj lepoti nisu odoleli ni Italijani

Dvadesetsedmogodišnja Kiti Spenser bila je jedna od zvanica koja je prisustvovala kraljevskom venčanju Megan Markl i princa Harija, a od tog trenutka uspela je da osvoji veliku pažnju javnosti.

Četvrtak, 31.05.2018.

16:27

Izvor: B92

Nećaka princeze Dijane očarala je svet: Njenoj lepoti nisu odoleli ni Italijani
Foto: Getty

Podeli:

Nećaka princeze Dijane, Kiti Spenser, u žižu medija dospela upavo nakon venčanja godine, kada je oduševila svet svojom elegancijom, stilom, ali i velikom sličnoću sa tragično preminulom princezom.

Ipak, malo ljudi zna da se Kiti već nekoliko godina aktivno bavi manekenstvom, a svoje uspehe duguje lepoti a ne poznatoj porodici.

Lepa plavuša je krasila mnogobrojne lajfstajl magazine, radila luksuzne kampanje i nosila skupocene kreacije koje potpisuju svetski modni dizajneri.

Manekenka je već sarađivala sa italijanskim brendom Dolče i Gabana, koji ju je proslavio, a poslednji veliki uspeh je saradnja sa kućom Bulgari.

Kiti će biti njihov zvanični ambasador, a koliko joj je važan ovaj poslovni uspeh otkrila je u jednom intervjuu:

"Neverovatna je čast dobiti priliku da radiš sa jednim od najpoznatijih italijanskih brendova za nakit u svetu. Bulgari je oduvek bio sinonim za kreativnost, nasleđe, lepotu i glamur, zbog čega sam vrlo uzbuđena što sam i sama postala deo njihove porodice", rekla je za britansko izdanje "Harper's Bazaara".

Iz Bulgarija su poručili kako je Kiti savršena devojka za njih upravo jer predstavlja brend sa svojim 'neustrašivim stavom'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.