Aktuelno

Tinejdž-zvezda raskinula dvogodišnju vezu i posle nekoliko nedelja se verila

Izgleda da je rešila da se vrati na staro, pa je tinejdž-zvezda Arijana Grande odlučila da posle raskida dvogodišnje veze svoje srce pokloni komičaru Pitu Dejvidsonu. Ovaj par se, prema pisanju svetski tabloida, verio, a neobično velik prsten na njenoj ruci to je i potvrdio.

Utorak, 12.06.2018.

14:53

Izvor: Super žena

Tinejdž-zvezda raskinula dvogodišnju vezu i posle nekoliko nedelja se verila
Foto: Getty

Podeli:

Dvadesetčetvorogodišnja Arijana je raskinula s reperom Makom Milerom, a svega nekoliko dana kasnije upustila se u vezu sa Pitom. Bilo je očigledno da su varnice sevnule još dok je pevačica bila zauzeta, a Pit ju je pokrenuo da donese tako veliku odluku.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

"Ova veridba je sveža. Oni su samo dvoje ljudi koji brzo pronašli ljubav i koji čine srećnim jedno drugo. Od prošlog vikenda više to i ne kriju. Arijana i Pit za sada ne razmišlju o venčanju i osnivanju porodice, kako kažu, nigde im se ne žuri, sve će doći u svoje vreme", rekao je neimenovani izvor za magazin "Pipl" (People).

Čestitke i podrška pljušte sa svih strana i njena mnogobrojna publiak željno iščekuje rasplet ove ljubavne bajke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare