Aktuelno

Zavela je Toma Kruza, a sada je seksepilna plavuša neprepoznatljiva

Seksepilna i mistična. Takva je bila slavna glumica Keli Mekgilis, koja se proslavila u filmu "Top gan". Osamdesetih je osvajala glumom i atraktivnim izgledom. Danas, kako i sama priznaje, izgleda zapušteno i neće raditi na nastavku snimanja kultnog filma.

Sreda, 13.06.2018.

15:12

Izvor: Super žena

Zavela je Toma Kruza, a sada je seksepilna plavuša neprepoznatljiva
Foto: Getty

Podeli:

Nekadašnju seks-bombu ovih dana su snimili fotografi u ležernom izdanju u blizini njenog doma na Floridi kada je odlazila u crkvu.

Njen povučen život i sitnije uloge nisu je dovele do ugovora o nastavku holivudskog blokbastera, iako Keli kaže da bi volela da snima.

Kako piše "Miror" (The Mirror), producenti su odlučili da ona ne bi doprinela uspehu, a osim toga, Keli vodi bar i posvećena je humanitarnom radu.

*ALT

"Znam da je moj izgled ispod očekivanog, ali ja nisam pristajala ne operacije i intervencije kojima bih išla u korak sa mlađim koleginicama", rekla je svojevremeno američkim medijima.

A post shared by 東網巨星 (@onccstarsoncc) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare