Aktuelno

Najlepša žena fudbalera u Rusiji, a pamte da nije znala da li se Zemlja okreće oko Sunca

Svetsko prvenstvo počinje za koji sat, a mediji su već usvojili termin WAG (wives and girlfriends, žene i devojke) i sada licitiraju koje su to lepotice poznate kao i njihovi izabranici. Među prvima koja je svojom atraktivnošću okupirala pažnju je nekadašnja mis Rusije Ina Žirkova.

Četvrtak, 14.06.2018.

11:52

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ina Žirkova je jedna od najpopularnijih i najlepših.

Supruga Jurija Žirkova već godinama ubedljivo vodi na mnogim top-listama, a zgodna crnka zaista se trudi da izgleda besprekorno.

Ina i Jurij su u braku deset godina i roditelji su sina Dimitrija i ćerke Milane. Nju na Instagramu prati više od 170.000 ljudi, koje ona redovno časti seksi fotografijama.

Ono po čemu je prepoznata, osim po lepoti, jeste i slučaj u kome ja kao nekadašnja mis Rusije predala krunu pošto su joj se milioni rugali nakon gledanja onlajn video-snimka u kome nije znala da odgovori na osnovna pitanja poput onih da li se Zemlja okreće oko Sunca.

U video-snimku koji je postavljen posle njenog izbora novinar je propitivao Žirkovu o opštoj informisanosti i životnom iskustvu. Na pitanje da li se Zemlja okreće oko Sunca ili obratno, ona se zbunila.

"Verovatno je Sunce. Ne, Zemlja. Ne znam", kazala je Ina, kikoćući se.

Otkrila je i da nikada nije čula za dva popularna dečja pisca iz ere Sovjetskog saveza i nije znala imena dvojice poznatih kompozitora klasične muzike. Neki od komentatora video-materijala predložili su da dobije titulu "Gospođa Glupača".

"Iskreno mi je žao što su novinari u svim mojim namerama pronašli nišu da pokažu svoje oratorske sposobnosti i da istaknu nesavršenosti naše industrije modelinga", kazala je Žirkova svojevremeno za "Kosmolsku pravdu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.