Longoria u suzama, samo nekoliko dana pred porođaj

Svako ko me je poznavao, znao je i Džinksija. Mnogima će nedostajati, rekla je najpoznatija "očajna domaćica" Eva Longoria koja "broji dane" do rođenja svog prvog deteta, sina kojeg očekuje s mužem Hozeom Antonijem Bastonom.

Životi poznatih |
Podeli
Getty/Matt Winkelmeyer
Getty/Matt Winkelmeyer

Trenutak od kog sam strepila dogodio se sinoć. Džinkis je uginuo u mojim rukama kod veterinara, napisala je utučena glumica Eva Longoria (43) na društvenoj mreži.

Longoria je otkrila prijateljima i obožavaocima da je uginuo njen pas, nakon što je imao srčani udar, od kojeg nije mogao da se oporavi.

"Bio je star 15 godina što je 96 psećih godina i to mi je vreme ispunio sa puno ljubavi i smeha. Bio je moja beba pre ove u mom stomaku, koja će uskoro stići", napisala je glumica.

Dodala je i da je veoma tužna, ali da sada bar zna da njen pas neće više patiti.

"Svako ko me je poznavao, znao je i Džinksija. Mnogima će nedostajati. Volim te, Džinksi", napisala je Longoria u dirljivoj objavi.

Takođe je objavila fotografiju s uginulim psom na kojoj ga drži u naručju. Inače, glumica "broji dane" do rođenja svog prvog deteta, sina kog očekuje s mužem Hozeom Antonijem Bastonom (50), vlasnikom Televisije koja je najveća medijska kompanija u Latinskoj Americi.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 65 sledeca idi na stranu