Aktuelno

One su bile uz naše fudbalere: Najlepša podrška reprezentaciji Srbije

Nije ni čudo što su Orlovi juče izgledali kao tim i izvojevali pobedu nad Kostarikom, kada su imali podršku lepših polovina, kako sa tribina stadiona u Samari, tako i iz Srbije, putem društvenih mreža. Njihove supruge u obeležjima nacionalnog tima, sa navijačkim transparentima, bile su vetar u leđa našim momcima da zabeleže dragocena i velika tri boda na startu prvenstva.

Ponedeljak, 18.06.2018.

13:10

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Kao i naši profesionalni fudbaleri, internacionalci, i njihove supruge su prilično uspešne u svojim poslovima. Pa su reprezentaciju juče tako bodrile poznate manekenke, pevačice, i voditeljke, pa je jednostavno bilo nemoguće da rezultat izostane.

Za fudbalera "Torina" Adema Ljajića navijala je njegova devojka - dvadesetosmogodišnja manekenka Sofija Milošević. Ona je još sa 14 godina započela uspešnu karijeru.

Sarađivala je sa brojnim i slavnim modnim kućama, kao što su recimo Dona Karan, Ralf Loren, Kelvin Klajn, Valentino, a prošle godine snimila je editorijal za američki "Plejboj". Ovih dana je svim srcem uz Orlove, pa se na Instagramu ponosno slikala u dresu reprezentacije i obmotana u našu trobojku.

Poznata voditeljka vremenske prognoze televizije "Pink" Marija Egelja direktno sa tribina navijala je za svoju jaču polovinu Ljubišu Rankovića, pomoćnika našeg selektora Mladena Krstajića i bivšeg fudbalera Partizana. I ona je u crvenom dresu i sa zastavom bodrila naše "Orlove" do pobede, a da je drma mundijalska groznica pokazala je slikavši se sa fudbalskom loptom za iInstagram, uz opis slike "SRCEM SVIM danas!".

Pevačica Jelena Karleuša još pre neki dan na sebi svojstven način poželela je sreću našoj zemlji na početku Svetskog prvenstva. Ona je na društvenim mrežama objavila mini-serijal od tri fotografije na kojima pozira ofarbana u boje naše zastave sa ogromnim barjakom koji se vijori iznad nje. Bez sumnje, ovo je sigurno mnogo značilo njenom suprugu, našem maestralnom defanzivcu, koji je juče bio jedan od najpožrtvovanijih u našem timu.

A post shared by twinswolf_10 (@twinswolf_10) on

Nekadašnja voditeljka "Zvezda TV-a", zanosna Katarina Srećković, slikala se za serijal naše fotografkinje Vere Dimov pod nazivom "Mladi u bojama Srbije". Ona je pozirala u majici u bojama Srbije, sa zastavom, koja nalikuje dugoj haljini i na taj način svrstala u red lepotica koje podržavaju našu selekciju u borbi do podviga na Mundijalu.

A možda i najstrastvenije reči podrške uputila je supruga desnog beka naše reprezentacije Antonija Rukavine - Dragana Rukavina. Ona se takođe slikala sa loptom, u dresu svoga muža sa brojem 2, a u opisu slike napisala je: "A sad je potrebna prava podrška.. sad kad su dokazali naciji da se bore, da vole i gaze pred sobom svim srcem! Sad vi trebate njima i podržite ih. Svi za jednog jedan za sve! I svim srcem za Srbiju, za naše momke! Srbija". Ako podrška bude bila ovakva i u nastavku Mundijala, sigurno možemo da sanjamo velike snove, jer će momci izgarati na terenu. Sledeći meč naše selekcije protiv Švajcarske je na programu u petak 22. juna od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare