Aktuelno

Ćerka Bijonse i Džeja Zija postidela se zbog "škakljivih" scena svojih roditelja

I deca poznatih roditelja ponekad znaju da se postide zbog ponašanja mame i tate, a upravo to se dogodilo malenoj Blu Ajvi, ćerki Bijonse i Džeja Zija. Bez obzira na to da li su mlađi ili stariji, deci nije prijatno da gledaju svoje roditelje u intimnim, seksi pozama, a čini se da je to malenoj Ajvi prava noćna mora.

Četvrtak, 21.06.2018.

10:16

Izvor: Super žena

Ćerka Bijonse i Džeja Zija postidela se zbog
Foto Getty

Podeli:

Bijonse i Džej Zi se nalaze na svetskoj turneji "On the Run II", a na nastupima ih prati ćerka Blu Ajvi.

Iako bi neki mogli da pomisle da je navikla na intimne seksi poze svojih roditelja na sceni, to baš i nije tako.

Naime, na video-snimku tokom nastupa u Londonu, kada je na bini videla oskudno obučene roditelje, Ajvi se prvo zbunila, pokrila oči i nije mogla da gleda.

Na snimku se može videti da je Ajvi bila šokirana i da se uplašila.

Prethodno snimljeni kadrovi u video-snimku pokazuju kako se Ajvi zabavlja, igra i smeje s prijateljicom odmah do bine, pa nije odmah baš najjasnije šta ju je toliko šokiralo. Onda su fanovi na društvenim mrežama počeli da pretpostavljaju da je verovatno videla na video-bimu scenu u kojoj su Bijonse i Džej Zi u krevetu ili seksi ples na pozornici.

To što je videla u svakom slučaju joj se nije svidelo, jer se u jednom trenutku sakrila iza ograde. Ovo nije prvi put da se Ajvi postidela zbog ponašanja svojih roditelja, jer smo često mogli da je vidimo kako slatko koluta očima u njihovom društvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.