Aktuelno

"Išla sam na podmlađivanje polnog organa – sada izgleda kao mala breskva"

Američka glumica Džejda Pinket Smit tvrdi da se podvrgla tretmanu podmlađivanje vagine. Iako je to uradila zbog problema sa bešikom, ona je postigla i estetski izgled, te kaže da njen polni organ izgleda kao prelepa breskva.

Subota, 23.06.2018.

08:00

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

Supruga Vila Smita otkrila je u svojoj poslednjoj emisiji Red Talk Talk, koja se emituje na Fejsbuku, da je uradila operativni zahvat podmlađivanja vagine.

"Sad izgleda kao da imam 16 godina, uopšte se ne šalim. Išla sam na zahvat jer sam se dva puta porađala i imala sam problema sa bešikom. Išla sam na tri tretmana i sad izgleda savršeno, kao breskvica", pohvalila se Džejda

Glumica je u razgovoru objasnila da je tretman podmlađivanja još uvek osetljiva tema među ženama, ali je od lekara saznala da mnoge dame uz pomoć ovog zahvata mogu da reše problem suvoće, bolnog seksa, stresne inkontinencije (neželjeno curenje mokraće pri naporu i naprezanju), ali i da poprave izgled.

*ALT

"Mnoge žene se ofkusiraju na zdravlje vagine samo zbog seksa i zadovoljstva muškarca", kazala je Džejda, te dodala da "morate to da radite zbog sebe".

Kaže i da žene moraju da paze na svoje vulve jer je “tamo centrirana naša životna sila”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.