Aktuelno

Izazovno na pragu pedesete: Manekenka pozirala u bikiniju iz 1991. godine

Prelepa manekenka Helena Kristensen pokazala je svoju vitku figuru u kupaćem kostimu koji je nosila pre tačno 27 godina. Za ovo izdanje, očekivano, dobila je najveće pohvale.

Sreda, 04.07.2018.

10:56

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Danski supermodel Helena Kristensen u 47. godini života očarava izgledom, a najnovije fotografisanje za Instaj magazin dokazuju da ona zaista graciozno stari.

Helena je obukla zavodljivi metalik bikini Thierry Mugler u kome je pozirala 1991. godine, a množe se reći da joj i danas savršeno stoji.

"Nosila sam ovaj isti bikini Thierryja Muglera kada me moj dragi prijatelj i mentor Herb Ritts fotografisao 1991. godine za LA magazin. Bio je uzak tada, a nije ni sada ništa bolje, ali uspela sam. Hvala što ste mi omogućili da ga ponovo nosim.", napisala je ona na Instagramu

Iako se već bliži pedesetoj godini, po Heleninom izgledu to se nikada ne bi reklo jer je ova raskošna lepotica zadržala sjajno, tonirano telo, ali i mladolikost

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

A kako je izgledalo celo snimanje možete pogledati u sledećem video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.