Aktuelno

Glumac ostavio ženu i četvoro dece, a njegova ćerka poručuje: "Ti si obično smeće"

Pre šest meseci 47-godišnji glumac Juan Mekgregor objavio je da se razvodi od Francuskinje Eve Mavrakis, a kao razlog navodi se njegova emotivna prevara.

Subota, 14.07.2018.

19:20

Izvor: Super žena

Glumac ostavio ženu i četvoro dece, a njegova ćerka poručuje:
Juan i Eva, foto: getty

Podeli:

Holivudska zvezda Juan Mekregor prevario je svoju suprugu sa 14 godina mlađom koleginicom Meri Elizabet Vinsted, sa kojom je tokom prošle godine snimao popularnu seriju "Fargo".

Nakon što su se njihove zajedničke fotografije pojavile u javnosti Juan nije krio svoja osećanja prema Meri – što je donekle šokiralo britansku javnost.

Iako je ovo bio veliki skandal u Britaniji, porodica Mekregora nije htela da se izjašnjava niti da komentariše Juanov potez niti izabranicu sa kojom je uplovio u emotivnu vezu - sve do sada.

Nakon šest meeci javne veze svog oca, Juanova 22-godišnja ćerka je rešila da otkrije šta zaista misli o Meri.

"Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji? Oh, čoveče, vi ste u zabludi. Ta devojka je komad smeća", komentarisala je Klara Merinu sliku na društvenoj mreži na kojoj je dobijala pregršt komplimenata.

Ovo je bio prvi put da Klara, inače manekenka, komentariše tatinu novu vezu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.