Aktuelno

Emotivna reakcija slavne teniserke posle izgubljenog meča izazvala divljenje / FOTO / VIDEO

Kraljica teniskih terena Serena Vilijams i njen suprug Aleksis Ohanian imaju preslatku ćerkicu Olimpiju. Nakon teškog porođaja od pre 10 meseci, tokom koga je skoro umrla, Serena je prošla dug put oporavka.

Nedelja, 15.07.2018.

14:00

Izvor: Super žena

Emotivna reakcija slavne teniserke posle izgubljenog meča izazvala divljenje / FOTO / VIDEO
GettyImages

Podeli:

Posle ženskog finala Vimbldona, održanog u subotu, koje je izgubila od Nemice Anđelik Kerber, Serena je izjavila da je, posle svega što je proživela u poslednjih godinu dana zaista srećna što je uspela da stigne do finala.

"Ne mogu da budem razočarana što sam izgubila. Imam mnogo toga čemu se radujem ispred sebe. Zapravo, tek sam počela!"

"Danas sam igrala za sve mame", rekla je Serena glasom punim emocija.

Njene dirljive reči izavale su dosta divljenja među obožavaocima na tribinama stadiona, kao i na društvenim medijima.

Aleksis Ohanian je svojoj supruzi, takođe, pružio podršku, postavivši na svoj Instagram profil njenu sa tekstom: "Tek sam počela".

Uz fotografiju je napisao i komentar:

"Nekoliko dana pošto je naša ćerka rođena, poljubio sam svoju suprugu za rastanak pred operaciju, jer niko od nas nije znao da li ćemo se ponovo videti. Želeli smo samo da preživi. Samo 10 meseci kasnije stigla je do finala Vimbldona".

Kada je, posle meča, čestitao Kerberovoj, Aleksis je rekao da će njegova supruga ponovo držati trofej u svojim rukama, "najveći trofej, koji je čeka kod kuće".

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.