Sada je ova manekenka milionerka, a pre je živela na pirinču i sa 40 evra nedeljno

Ruskinja Irina Šajk sa 32 godine može da se pohvali da je ostvarila svoje snove. Od devojke sa sela koja je radila na njivi u Rusiji, postala je super model, ima milionski bankovni račun, a zavela je i jednog od najpoželjnijih holivudskih neželja, postala je majka.... Ipak, da je put do ostvarenja bio naporan, nedavno je otkrila u jednom intervjuu.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Morala sam da sadim krompir i paradajz jer je to bio jedan od načina da zaradim novac. Za to sam dobijala dolar po danu. Leti sam farbala lokalnu bolnicu, jer sam želela da kupim sebi cipele na štiklu. Moji nisu imali novca, nekada se dešavalo da gladujem i da nemam šta da jedem", iskrena je bila Irina pričajući o svom teškom detinjstvu u Rusiji.

Irina je ispričala da su njeni počeci bili teški i neslavni, a ništa nije slutilo na to da će jednog dana dostići zvezdane visine.

Naime, ona je živela od 40 evra nedeljno, a jela je samo pirinač jer nije imala novac za više.

"Nisam imala pojma kako izgleda modeling. Samo sam mislila o tome da ću možda snimiti neki katalog i bar malo pomoći porodici. Uopšte nisam govorila engleski. Živela sam u malom stanu u Parizu, koji sam delila sa drugim devojkama. Imale smo po 40 evra nedeljno za trošak. Nedeljom bismo delile pirinač, jer nam više nije ostalo para. U ponedeljak ujutru išle bismo metroom sa jednim evrom u džepu do agencije, kako bismo dobile sledovanje za narednu sedmicu", ispričala je Ruskinja.

Irina ne krije da je za to vreme bilo zabavno, iako nije odmah naišla na razumevanje koleginica. Često su joj se smejale i zadirkivale je zbog tena, velikih grudi i jače građe.

Irina je sada daleko od priče iz koje je potekla i živi u izobilju. Njeno bogatstvo se procenjuje na 4 miliona dolara i u vezi je sa slavnim holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom sa kojim je dobial i dete.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 61 sledeca idi na stranu