Aktuelno

Poželela bivšem sve najbolje: "Od bezveznog lika postao je čovek"

Glumica, model i dizajner sopstvene linije kupaćih kostima Elizabet Harli do sada je uspela da ispromoviše i sebe i svoje proizvode veoma uspešno na društvenim mrežama. Poslednjom objavom na Instagramu ona je zaista podgrejala ovo leto u svojoj 53. godini. A da je zadovoljna dokazala je ejdnom nedavnom izjavom.

Nedelja, 22.07.2018.

09:23

Izvor: Super žena

Poželela bivšem sve najbolje:
Foto: Cover/Guliver

Podeli:

Koliko uživa u sebi i svojim godinama, iskustvu i slavi onaje čak izjavila za “Harpers Bazaar” da je presrećna što se njena velika ljubav, takođe glumac Hju Grant konačno oženio.

"Mnogo sam srećna što se skrasio, deca su ga zaista promenila. Od bezveznog lika konačno je postao čovek", rekla je za magazin.

Njih dvoje su bili u vezi od 1987. do 2000. godine, a razišli su se posle njegovog seks skandala sa prostitutkom.

Hju Grant, najpoznatiji po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput "Četiri venčanja i sahrana" i "Ustvari ljubav", oženio se prvi put u 58. godini.

Grant koji je glumio niz likova koji strahuju od preuzimanja obaveza, venčao se sa švedskom televizijskom producenticom Anom Eberstajn (39) na skromnom venčanju u opštini četvrti Čelzi u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljenje u britanskim novinama.

Inače, Elizabet je još jednom pokazala da je neprikosnovena kraljica bikinija i žena kojoj se sa razlogom dive druge dame širom sveta.

Kako je leto zvanično u jeku, ona ne prestaje sa vrućim objavama u bikiniju i kostimima koje sama vrlo smelo dizajnira.

Majka šesnaestogodišnjeg Damiana za koga kaže da je njen eksluzivni fotograf za objave na Instagramu pokazala je utegnute noge i izvajane stomačne mišiće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.