Aktuelno

Najpoznatiji verenici viđeni uplakani u Njujorku: "Žuta minuta" ili razlaz?/ FOTO

Bio je to emotivan dan za Džastina Bibera (24) i Hejli Boldvin (21). Mladi verenici plakali su i tešili jedno drugo, a paparaci su ih uslikali...

Sreda, 08.08.2018.

12:40

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Tokom pauze od vožnje biciklom u utorak, Hejli Boldvin je naizgled tešila svog verenika koji je držao ruke na licu dok su mu se suze slivale niz obraze, piše magazin "People".

Hejli je izgledala izuzetno zabrinuta za Bibera, nežno ga je mazila po leđima i pokušavala da mu bude podrška.

Uspeo je da prestane da plače, ali nedugo posle toga uslikana je Hejli u suzama u restoranu "Tribeka".

U jednom trenutku Biber je s ljubavlju milovao njeno lice dok nije prestala da plače.

Nije jasno šta se tačno dogodilo, ali Boldvinova je kasnije postavila fotografiju sa Biberom na Instagram stori - kao da se ništa nije dogodilo. Podelila je njihovu crno-belu sliku i napisala "Moja ljubav" preko nje.

Njihov emotivan izlazak je bio drastično drugačiji od popunjenog nedeljnog dana u Njujorku, kada su hodali nasmejani ruku pod ruku. Hejli i Džastin su se nedvano verili.

Izvor blizak paru je rekao da oni ne žele da budu dugo vereni i da već planiraju venčanje:

"Provode mnogo vremena sa Hejlinom porodicom u Njujorku i svi su veoma uzbuđeni što se venčavaju. Džastin i dalje izgleda veoma srećan što je sa Hejli. Opušten je i uživa u životu. Jedva čeka da je nazove svojom suprugom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.