Aktuelno

Dirljivo i neponovljivo: Hajdi Klum upoznala ćerku sa njenim ocem FOTO

Najstarija ćerka Hajdi Klum, četrnaestogodišnja Leni, nije odrastala uz svog biološkog oca Flavija Brijatorea i nikada ga nije upoznala. Manekenka Hajdi Klum i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, pre nego što se Leni i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajio manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flaviovu ćerku čak i usvojio.

Četvrtak, 16.08.2018.

15:35

Izvor: srbijadanas.rs

Dirljivo i neponovljivo: Hajdi Klum upoznala ćerku sa njenim ocem FOTO

Podeli:

Hajdi je bila sa roditeljima, troje dece i bivšim suprugom u jednom hotelu, dok im se Brijantore kasnije pridružio. Leni nije krila uzbuđenje, a sa biznismenom se pri susretu dugo grlila. Iako manekenka nije krila da njena mezimica i njen biološki otac nemaju nikakav odnos, nešto se u međuvremenu promenilo.

Kako pišu strani mediji, Hajdi je bila tamo sa kompletnom porodicom, uključujuči roditelje i troje dece koje ima sa Silom. I svi su bili srećni i zabavljali su se. Flavio im se pridružio na ručku, a za stolom je čak ćaskao i sa Hajdi.

Nije poznato da li je do susreta došlo zbog neke posebne prilike, ili, pak, Lenin otac planira od sada češće da viđa svoju ćerku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare