Aktuelno

Bez filtera i Fotošopa: Plus-sajz model od 130 kg na naslovnici magazina

Plus-sajz model Tes Holidej snimila je naslovnu stranu za oktobarsko izdanje magazina "Kosmopoliten" (Cosmopolitan). I mada će magazin tek od 31. avgusta biti u prodaji, već je izazvao polemike u javnosti.

Četvrtak, 30.08.2018.

11:30

Izvor: B92

Bez filtera i Fotošopa: Plus-sajz model od 130 kg na naslovnici magazina
Foto: Gettyimages

Podeli:

Britansko izdanje čuvenog magazina otišlo je korak dalje u "oslobađanju ženske senzualnosti".

Manekenka je odmah objavila sliku ponosno na svojim društvenim mrežama, a publika je nije štedela u komentarima.

"Ne mogu da verujem da sam na naslovnici. Da sam videla telo poput mog na naslovnici ovog magazina kada sam bila mlađa, to bi promenilo moj život i nadam se da će ove fotografije značiti pojedinim devojčicama. Koliko mladih žena bi želelo da uživa u životu znajući da su prelepe baš takve kakve jesu, umesto da plaču zato što ne izgledaju kako 'bi trebalo'?", kazala je ova hrabra dama.

Tes se već sedam godina bavi manekenstvom, a pojavila se u italijanskom "Vogu", "Meri Kleru" i "Najlonu", gde je objavila svoje prve nage fotografije.

Ova hrabra žena predstavlja sebe i kao aktivistu, a kroz rad u modnoj industriji trudi se da osnaži žene da zavole svoje telo i da prihvate svoje prirodne obline.

Plus-sajz lepotica ima 32 godine i 130 kilograma, što se na visinu od 168 cm smatra gojaznošču, naveo je britanski "San".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.