Aktuelno

Slavna glumica se našalila na svoj račun, pa otkrila svoje perverzije

Fotografija američke glumice Gvinet Paltrou, snimljena na jednoj egzotičnoj lokaciji, postala je viralni hit na internetu.

Petak, 31.08.2018.

09:54

Izvor: Super žena

Slavna glumica se našalila na svoj račun, pa otkrila svoje perverzije
Foto: Gettyimages

Podeli:

Fotku filmske zvezde Gvinet Paltrou na kojoj u bazenu pije martini objavio je njen prijatelj, američki novinar Derek Blasberg, a potom su je korisnici društvenih mreža pretvorili u meme.

Ispod ove fotografije oni su dodali tekst koji, u duhovitom stilu, opisuje ovaj trenutak sa Gvinetinog odmora.

"Ja kada se za vreme happy houra pretvaram da slušam svoje prijatelje, ali zapravo razmišljam o penisu", glasila je šaljiva poruka koja se brzinom svetlosti proširila internetom i došla do Gvinet.

Četrdesetpetogodišnja glumica nije imala ništa protiv ove šale. a sudeći po komentaru, očigledno je da ju je veoma nasmejala.

"Pa zar nije to prokleta istina", napisala je glumica ispod ove meme fotografije, čime je otkrila svoju perveznu stranu.

Inače, ovo nije prvi put da glumica izaziva skandale u medijima. Ona je više puta putem svog onlajn magazina "Goop" pisala vodiče o analnom seksu i predlagala ženama da spale svoje brushaltere ukoliko žele da prebole bivšeg dečka.

A post shared by @commentsbycelebs on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.