Aktuelno

Svi su je primetili na Noletovom meču. Ko je ova žena?

Na finalu Otvorenog prvenstva SAD dosta poznatih ličnosti sa tribina je pratilo dešavanja na terenu, ali jedna je bila naročito zanimljiva. Da li verujete da ova žena ima 64 godine? Slavna manekenka Kristi Brinkli (64) je u finalu Ju-Es opena mladolikim izgledom ponovo oduševila sve kada se sa sinom Džekom Parisom pojavila na meču Novaka Đokovića.

Utorak, 11.09.2018.

11:51

Izvor: Super žena

Svi su je primetili na Noletovom meču. Ko je ova žena?
Foto: Gettyimages

Podeli:

Bivši supermodel iz osamdesetih, koja je tokom karijere snimila preko 500 naslovnica za magazine, izgleda barem upola mlađe, a evo u čemu je njena tajna.

Strani mediji je redovno obasipaju komplimentima, a poglede i danas pleni gde god se pojavi. Iako bi joj malo ko zamerio i da je potražila pomoć estetskih hirurga i na taj način pomogla u očuvanju mladosti, uporno poriče takve tvrdnje.

Kristi je ceo život posvetila brizi o svom telu, a nebrojeno je puta ponovila kako svoj mladalački izgled i vitku liniju može zahvaliti ishrani baziranoj na šarolikom voću i povrću kao i svakodnevnim pilinzima koji su neizbežan deo njene jutarnje rutine.

Od svoje 13. godine je vegetarijanka, pije mnogo tečnosti, redovno radi pilinge tela i, najvažnije, baš nikada ne izlaže telo suncu bez odgovarajuće zaštite. Jednom je ipak priznala da je koristila filere i botoks, ali izjavila je da nije bila zadovoljna rezultatima pa je prestala s tom praksom.

Kristi je u februaru napunila 64 godine i udavala se čak četiri puta. Često ističe da su upravo deca, 32-godišnja ćerka Aleksa Rej Džoel, 22-godišnji sin Džek Paris Brinkli-Kuk i 19-godišnja ćerka Sejlor pravi izvor njene mladosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.