Ona je novo lice "Victorias secret": Jato je dobilo neočekivanog anđela

Poznata po svojoj neobičnoj koži, jer bolue od vitiliga, manekenka Vini Harlou postala je sada konačno "priznata" u svetu top-manekenkstva. Ona će od novembra biti deo jata brenda "Victorias secret", najprestižnije grupe manekenki koje važe za najzgodnije žene na planeti.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Vini je prošla nebrojeno mnogo kastinga i priprema i sada se sprema za premijerni nastup na reviji koja je kruna karijere svake manekenke.

Svetskim medijima priznala je da je "više nego počastvovana izborom", kao i da je imala neverovatnu tremu uoči odluke stručnog žirija o tome da li je ispunila sve potrebne standarde.

Foto: Getty
Foto: Getty

Presrećna zbog svega što se desilo manekenka je zahvalila svima, posebno njenim mnogobrojnim fanovima na Instagramu koji su je podržali u odluci da se oproba i u ovom šou-programu.

"Ne mogu da verujem, hvala što ste mi dali energiju i snagu", napisala je na Instagramu.

Foto: Getty
Foto: Getty

Bivšoj takmičarki „America's Next Top Model” dijagnostikovan je vitiligo, poremećaj pogmentacije kože, kada je imala samo četiri godine. Nakon godina zadirkivanja vršnjaka, Vini se često suočavala sa nepravdom i neprijatnostima jer je drugačija, a danas je baš zbog toga zanimljiva i tražena u svetu mode.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 47 sledeca idi na stranu