Aktuelno

Kejt Mos sad žali zbog izjave iz prošlosti

"Nema tog ukusa koji je bolji od osećaja mršavosti", rekla je Kejt Mos pre devet godina i šokirala javnost. Upravo to je i jedna od stvari zbog kojih danas najviše žali, kako je otkrila u novom intervjuu za televiziju NBC.

Petak, 14.09.2018.

18:00

Izvor: Super žena

Kejt Mos sad žali zbog izjave iz prošlosti
Foto: Gettyimages

Podeli:

"Tada sam živela s koleginicama i to smo pevušile kada bismo, na primer, jele keks", prisetila se 44-godišnja manekenka i naglasila da danas više ne veruje u tu mantru, kao i da je srećna što vidi da se modna industrija menja u boljem smeru.

"Različitost je danas zastupljenija u modnoj industriji nego tada. Postoji toliko različitih veličina i boja i visina", prokomentarisala je Kejt Mos u intervjuu tokom kojeg se osvrnula i na poziranje u toplesu na početku karijere, kada joj je bilo samo 15 godina.

"Bila sam pod pritiskom. Radila sam s fotografkinjom Korin Dej, kojoj je uvek bilo draže da me fotografiše u toplesu, iako se meni to od samog početka nije sviđalo. To ne bih dopustila svojoj ćerki", zaključila je Kejt.

Njena 15-godišnja ćerka Lila Grejs takođe planira da se bavi manekenstvom, piše Metro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare