Aktuelno

Nije želela slavnog muža na revijama iako je bila u minusu 12 miliona funti

Viktorija Bekam je godinama porodicu "držala dalje" od svojih modnih revija, ali je na debiju njenog brenda na Londonskoj nedelji mode promenila tu praksu. Tada je i otkrila zašto je njenom suprugu Dejvidu bilo zabranjeno da dolazi.

Sreda, 19.09.2018.

11:28

Izvor: Super žena

Nije želela slavnog muža na revijama iako je bila u minusu 12 miliona funti
Foto: Gettyimages

Podeli:

Popularna Poš iz nekadašnjeg devojačkog benda Spajs grls i lepša polovina slavnog ljubavnog para rekla je za Miror da je oduvek želela da zadrži fokus na odeći i da je zato svoju porodicu držala dalje od modne piste.

"Želela sam da se radi samo o odeći i ni o čemu drugom. Želela sam bistru glavu, naporno sam radila i uvek sam mislila o proizvodu i klijenitma, a ne o sebi kao o slavnoj ličnosti".

Njen suprug Dejvid, sinovi Bruklin, Romeo i Kruz i ćerkica Harper sedeli su u na njenom debiju na Londonskoj nedelji mode u prvom redu.

Posle revije Romeo je na Instagramu napiao: "Neverovatan šou, mama volim te mnogo", a Dejvid "Ponosni smo mnogo na tebe, Viktorija Bekam".

*ALT

Račun pokazuje da je njen modni brend koji postoji deset godina, u prvih osam izgubio 12 miliona funti, ali ona nije dozvolila da je to zabrinjava.

Viktorija kaže da je dizajniranje odeće oduvek bio njen san.

U aktuelnoj kolekciji može se pronaći šal od kašmira od 710 funti i kaput od 2.495.

Posle uspešne revije na Londoskoj nedelji mode, Poš Spajs je na žurci pokazala da se odlično seća pokreta odnosno plesa kao što je to radila u Spajsicama davne 1997. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare