Aktuelno

Blogerka se pohvalila zavodljivom fotkom: Nije ni slutila da će zbog ovog biti ismejana

Poznata blogerka i influenserka Harimao Li zbog jednog detalja na svojoj fotografiji postala je predmet ismejavanja.

Petak, 21.09.2018.

12:53

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Blogerke koje pišu o putovanjima i beleže najbolje trenutke sa egzotičnih destinacija su sve popularnije na internet, zbog čega su neke spremne da rade različite stvari kako bi privukle što više lajkova i dobile pohvale.

Tako je i poznata blogerka Harimao Li iz Hong Konga potrudila da napravi zavodljivu fotografiju na svom avionskom letu, kada je putovala u posebnoj biznis klasi.

Influsenserka na slici gleda zamišljeno kroz prozor aviona, dok u ruci drži čašu sa šampanjcem i leškareći uživa u pogledu.

“Bila je duga mračna noć na letu od Hong Konga do Rima. Gledanje u zvezde je jedino što mogu raditi u kabini”, napisala je ispod fotografije, a ubrzo je postala predmet ismejavanja.

Ništa ne bi bilo čudno da sebe i celu kabinu nije ukrasila lampicama za novogodišnju jelku. Ovaj čudan detalj su svakako mnogi zapazili a zbog, kako kažu, lažne atmosfere koju pravi, uputili su joj gomilu kritika.

“Devojko, da li je moguće? Ko sa imalo pameti u glavi nosi lampice za bor u avion?”, upitao ju je jedan korisnik interneta, dok je drugi pokušao da je isprovocira: “Kako možeš videti zvezde napolju pored toliko svetla unutra?”

Komentari u kome je Instagrami osuđuju su se nastavili...

“Ovo je smešno! Ovakva vrsta nebuloze je obična sprdnja. Nitko ne putuje tako”. “Pitam se koliko je vremena i truda uložila u pripremu slike na kojoj kao ležerno gleda kroz prozor.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.