Aktuelno

Petogodišnja ćerka Kim Kardašijan prošetala modnom pistom

Ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta juče je imala debitantski nastup na modnoj pisti LOL Surprajsa u Los Anđelesu. Petogodišnja devojčica krenula je stopama svoje popularne tetke Kendal Džener.

Utorak, 25.09.2018.

09:16

Izvor: San

Default images

Podeli:

Nort je bila obučena kao lutka Trila, čiji je lik inspiriran kostimom Majkla Džeksona iz spota za pesmu "Thriller".

Kim je svaki trenutak dokumentovala na svom telefonu kako bi s fanovima mogla da podeli radost. Kanje Vest nije bio na reviji.

Ranije ove nedelje "Keeping Up With The Kardashian’s star" je prekinut nakon što je Kanje najavio da se vraća u Čikago.

Kim, koja nije znala za njegove planove, vrlo mu je jasno stavila do znanja da ona ne ide iz Los Anđelesa.

"Ceo njen život je u Los Anđelesu – njena porodica, posao, trener, stilisti i njeno osoblje. Ako se ona preseli, s njom će morati da ide još 25 ljudi", rekao je izvor za "San" (The Sun).

"Ona želi da njena deca odrastaju blizu rođaka i želi svakodnevno da bude u kontaktu sa svojim roditeljima i sestrama", nastavio je izvor.

Budući da Kim nikada nije živela nigde osim u Los Anđelesu, priča o preseljenju ju je veoma uznemirila.

"Par je potrošio milione za obnovu kuće u Los Anđelesu, ona je veoma iscrpljena i ne želi da misli o preseljenju. Zna da Kanje voli Čikago i da ga to čini bližim njegovim korenima, ipak, kako je kazala, ne postoji šansa da se zauvek preseli tamo", kazao je izvor.

Kim i Kanje su u braku četiri godine i imaju troje dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare