Aktuelno

Stari holivudski šmeker: Slavni glumac uslikan s 39 godina mlađom devojkom

Američki glumac Al Paćino nedavno je raskinuo sa Lusilom Solom, ali čini se da je i svoju sreću pronašao u novoj ženi – koja je duplo mlađa od njega.

Utorak, 25.09.2018.

09:51

Izvor: Super žena

Stari holivudski šmeker: Slavni glumac uslikan s 39 godina mlađom devojkom
Foto: Gettyimages

Podeli:

Zvezda filma "Kum" (Godfather), 78-godišnji Al Paćino uplovio je u emotivnu vezu sa izaelskom glumicom Mital Dohan, a nakon spekulacija o medijima snimili su ih fotoreproterteri u Los Anđelesu.

Novi holivudski par je primećen u šetnji ulicama zapadnog Holivuda, a sudeći po paparaco fotografijama izgledali su veoma prisno i zadovoljno.

Oni su se u tajnosti viđali nekoliko meseci, a izgledaju veoma srećno, kazao je izvor za Pejdž Siks (Page Six).

Iako nije tačno poznato od kada Al i Mital počeli da se zabavljaju, svetski mediji su saznali da je zvezda serije "Weeds" 39 godina mlađa od holivudskog glumca, kao i da živi u Los Anđelesu, gradu u kome je on snimao film "Bilo jednom u Holivudu" (Once Upon A Time In Hollywood).

*ALT

Al Paćino očigledno voli mlađe žene, s obzirom da je prethodno bio u dugoj ljubavnoj vezi sa 42- godišnjom argentskom glumicom Lusilom Solom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.