Aktuelno

Još jedan razvod u Holivudu: Zbog britanske pevačice ostavio suprugu

Problematični holivudski glumac Šaja Labaf rešio je da ostavi svoju partnerku Miju Got, sa kojom je proveo šest godina.

Sreda, 26.09.2018.

13:28

Izvor: B92

Još jedan razvod u Holivudu: Zbog britanske pevačice ostavio suprugu
Šija i Mia, Foto: Cover images

Podeli:

Američki glumac Šaja Labuf potvrdio je da se razvodi od Mie Got nakon što su ga paparaci snimili u društvu popularne britanske pevačice FKA Tvigs, punog imena Talija Debret Barnet.

Šaja i Talija su se upoznali na snimanju filma "Honey Boy" u Los Anđelesu ove godine, a u poslednje vreme su stalno provodili vreme zajedno u Londonu. Nakon prvih fotografija koje su obišle sve medije tridesetogodišnja pevačica je potvrdila da se zabavlja sa zvezdom Transformera, piše Ju-Es magazin.

A odmah potom, oglasili su se i njihovi predstavnici za medije, koji su potvrdili da se holivudski par razvodi.

"Šaja i Mija podneli su papire za razvod. Rastali su se u prijateljskim odnosima, a svi detalji razvoda biće poznati samo njima", pisalo je u saopštenju.

Tridesetdvogodišnji Šaja se nakon četiri godine veze oženio Mijom u oktobru 2016. godine u Las Vegasu ali, kako se nagađa, on je rešio da je ostavi upravo zbog lepe pevačice koja je osvojila njegovo srce.

Šija i Mia, Foto: Cover images

Mnoge fanove je iznenadila ova vest, jer je Labuf nedavno snimljen kako uživa sa svojom suprugom u jednom zabavnom parku.

Inače, pevačica Talija je pre veze sa ovim glumcem, bila verena sa Robertom Patinsonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.