Aktuelno

Megan Markl jednim potezom iznenadila Britance: "Kejt to nikad ne radi"

Iako je uradila sasvim normalnu stvar, Megan Markl je svojim potezom ipak uspela da izazove lavinu komentara.

Sreda, 26.09.2018.

14:46

Izvor: B92

Megan Markl jednim potezom iznenadila Britance:
Foto: Getty

Podeli:

Od kako je postala princeza, Megan Markl se suočava sa nizom novih obaveza, a ujedno uči i pravila koja su joj ranije bila strana i nepoznata.

Nekadašnja glumica i zvezda serije Suit očigledno se privikava na promene – kako treba da se ponaša u javnosti, šta mora da obuče, kao i šta sme da kaže a šta ne sme.

Iako je jasno da se trudi i nastoji da usvoji ove norme ponašanja, u trenucima kada žuri prirodno je da radi stvari automatski, poput zatvaranja vrata automobila.

Tako je prilikom dolaska u Kraljevsku umetničku akademiju sama izašla iz kola i zatvorila vrata automobila, umesto da sačeka da to uradi njen vozač.

Kako se sama pobrinula za zatvaranje vrata, a kamera snimila ovaj momenat, na internetu su se pojavile njene fotografije i gomila negativnih komentara u kojima su korisnici društvenih mreža iskazali pravo iznenađenje. A o Meganinom potezu pisali su gotovo svi britanski tabloidi

"Prvi put ovo vidim", "Princeza koja se potrudi da sama zatvori vrata, bravo, Megan", "Vidi se da je navikla na to" i "Mislim da ona ne misli da je bolja od drugih", samo su neki od komentara.

Embed from Getty Images

Drugima nije jasno zbog čega se podigla tolika prašina u medijima, ali i na internetu.

"Ne mogu da verujem da je ovo nekakva vest, svet je otišao dođavola", "Član kraljevske porodice je sam zatvorio vrata. Moram prileći nakon ovakve vesti", njihovi su komentari na pisanje britanskih magazina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.