Aktuelno

Jelena Đoković objavila selfi fotografiju kakvu bi se malo žena usudilo

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera, slovi za jednu od najprirodnijih dama na javnoj sceni, a na njenom proflu na Instagramu imali smo priliku da vidimo potpuno spontane fotografije.

Petak, 28.09.2018.

13:38

Izvor: Super žena

Jelena Đoković objavila selfi fotografiju kakvu bi se malo žena usudilo
Foto: Getty

Podeli:

Iako je prinuđena da stalno vodi računa o svom izgledu, jer kamere je prate u svaku stopu, Jelena Đoković očigledno nije opterećena savršenim izgledom, kakav često promovišu mnoge poznate dame.

Sudeći prema najnovijoj fotografiji, koja je snimljena upravo u frizerskom salonu, Jelena nema problem da pokaže svoje najopuštenije izdanje.

Iako je otišla kod stručnjaka koji će joj srediti kosu, Đokovićeva supruga je snimila momenat pre izlaska iz salona - odevena je u trenerku, ima naočari, dok joj je kosa zavijena u krpice.

"Ispada da se može izdržati bez frizera bar pet meseci, a ja znam devojke koje mogu i mnogo duže", u svom stilu je napisala Jelena.

Posle ove fotografije usledila je još jedna objava u kojoj nam je pokazala kako izgleda posle posete frizeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.