Holivudski glumac se verio, a uskoro po deseti put postaje otac

Američki glumac Edi Marfi i australijska Pejdž Bačer su se verili

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Pedesetsedmogodišnji glumac Edi Marfi I njegova izabranica Pejdž Bačer su obavili veridbu u tajnosti, samo nekoliko nedelja nakon što su potvrdili da će postati roditelji, piše britanski Metro.

Sumnju je pokrenula fotografija buduće mame na kojoj se jasno vidi dijamantski prsten na ruci, a kasnije je Edi za Ju-Es vikli potvrdio pisanje medije.

Slavni komičar i lepa Australijanka imaju jedno zajedničko dete, ćerku Izi Onu, koja se rodila u maju 2016. godine. Par je zajedno već šest godina, ali svoj privatni život čuvaju od javnosti, i to je razlog zašto nemaju profile na društvenim mrežama.

Inače zvezdi filma "Policajac sa Beverli Hilsa" je ovo drugi brak. On je prethodno bio oženjen sa Nikol Marfi, televizijskom zvezdom i modelom sa kojom se nakon 22 godina ljubavi ipak rastao.

Edi je otac već devetoro dece, petoro je dobio u braku sa Nikol – Bria, Majls, Šajn, Zola i Bela, 29-godišnjeg sina Erika sa Paulom Mekneli, sina Kristijana sa Tamarom Hud i 11-godišnju ćerku Ejndžl sa pevačicom Melani Braun.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 47 sledeca idi na stranu