Lejdi Gaga i Serena Vilijams biće domaćice Met Gale

Američka pevačica Lejdi Gaga i profesionalna teniserka Serena Vilijams će u maju iduće godine biti, uz nezaobilaznu modnu urednicu američkog izdanja časopisa Vog Anu Vintur, domaćice i voditeljke Met Gale, jednog od najposećenijih modnih događaja godine u Njujorku.

Životi poznatih | N1 |
Podeli
foto: Getty
foto: Getty

Institut za kostime, koji radi u sklopu Metropoliten muzeja umetnosti, tradicionalno će organizovati gala veče, raskošan događaj koji slavi modu, a slavne zvezde na odgovarajuć će način morati da ispune i interpretiraju zadani "dress code", te ga pokazati na crvenom tepihu.

Modno gala veče odvija se u centralnom predvorju muzeja, a cilj je prikupiti novčana sredstva za Institut za kostime, odeljenje Metropolitena posvećeno modi.

Ulaznica za Met Galu košta 30.000 dolara.

Uticaj moćne modne urednice Anne Wintour je toliki da se od 2014. prostor posvećen Institutu za kostime zove Centar za kostime Ana Vintur.

Uz slavnu modnu urednicu, Lejdi Gagu i Serenu Vilijams, događaj koji će se održati 6. maja 2019, vodiće i kreativni direktor modne kuće Guči Alesandro Mišel i britanski pevač Hari Stajls.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 44 sledeca idi na stranu