Aktuelno

Trudna Markl više neće smeti u avion i 22 osobe će biti na njenom porođaju

Megan Markl i princ Hari nedavno su sa javnošću podelili vest da će postati roditelji. Novi član kraljevske porodice očekuje se na proleće, ali bivšu glumicu čekaju veoma teški meseci jer će morati da se pridržava određenih pravila.

Nedelja, 21.10.2018.

12:27

Izvor: Super žena

Trudna Markl više neće smeti u avion i 22 osobe će biti na njenom porođaju
Foto: Gettyimages

Podeli:

Tako je Megan za odlazak na službenu turneju u Australiju s Harijem morala da traži posebnu dozvolu, ali tek nakon 12. nedelje trudnoće, kada je ultrazvuk potvrdio da je s detetom sve u redu.

Kako prenosi Dejli star, vojvotkinja će nakon ove turneje morati da napravi pauzu u putovanjima, što znači da neće moći da poseti ni majku koja živi u SAD.

Kraljevska pravila u trudnoći nalažu da pol deteta ne sme da se zna sve do rođenja, a neće biti ni popularnog darivanja deteta jer se smatra da to, s obzirom na njihov status i materijalno stanje, ne bi bilo primereno.

Poseban zadatak za Harija i Megan biće izbor imena za dete, jer protokol nalaže da kraljevski naslednik treba da ima tri do četiri imena.

I porođaj će kod Megan biti drugačiji, a to znači da će morati da asistiraju tri babice, dva akušera, tri anesteziologa, četiri hirurga, dva pomagača, četiri pedijatra, laboratorijski tehničar za krvne pretrage i čak tri menadžera.

Sva ova pravila važila su i za Kejt Midlton, koja je rodila troje dece.

Pored svih ovih pravila, prva osoba koja mora da sazna da u kraljevsku porodicu stiže novi član uvek je kraljica Elizabeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.