Aktuelno

Nakon razvoda od supruga, Džena Devan opet ljubi glumca

Razvod Džene Devan i Čeninga Tejtuma nakon devet godina braka šokirao je javnost pre malo više od pola godine.

Sreda, 31.10.2018.

20:00

Izvor: index.hr

Nakon razvoda od supruga, Džena Devan opet ljubi glumca
foto: Getty

Podeli:

Ipak, čini se da su oboje već našli nekog novog. Pre nekoliko dana počelo je da se šuška da Čening ljubi pevačicu Džesi Džej, nakon čega su u medije dospele informacije da i Džena ima nekog novog, a sada smo saznali i o kome je reč.

Glumica i plesačica sa svojim novim dečkom već ima i zajedničku fotografiju na Instagramu, a reč je o glumicu i pevaču Stivu Kazeju, koji na fotki stoji tačno iza Džene.

Iako njih dvoje još nisu potvrdili da su par, mnogobrojni izvori otkrili su da su viđeni kako se tokom proteklog vikenda ljube na zabavi povodom Noći veštica.

Stiv je vrlo uspešan pozorišni glumac i dobitnik nekoliko nagrada. Pre Džene takođe je ljubio glumicu Megan Hilti, brodvejsku zvezdu s kojom je u vezi bio šest godina.

Džena je s Čeningom provela dvaput više godina jer su se upoznali i počeli vezu 2006. godina na snimanju filma ''Step Up''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare